MC

Der er 205 varer.
 • AUTOPÆRER TIL MC

  Stort udvalg af autopærer

  På Everlight finder du et bredt udvalg af autopærer, fra alle de førende producenter på området. Vi har mange former for autopærer og alternativer til Xenon lys.   Alle vores pærer og belysningsprodukter sælges til fornuftige priser og du kan se mere, ved at klikke ind på en af producenterne.  Fælles for alle autopærerne er, at de indeholder Xenon gas, hvilket giver et kraftigere lys og med en længere levetid. Vores autopærer har med andre ord, en markant bedre holdbarhed og vil være et rigtig godt valg.  Gennemse vores udvalg af autopærer og find frem til den helt rigtige model. Med producenter som MTEC, Philips og OSRAM og Q-Line, kan du være sikker på en god kvalitet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Everlight og få vores hjælp.

 • XENON KIT TIL MC

  Gode Xenon kits til din MC

  Xenon udskiftes nemt med de nuværende halogenpærer. Du får med xenon på din MC et 300 % kraftigere lys, samt et mere opsigtsvækkende look. Xenon giver en levetid på op til 3000 timer! Du kan trygt købe xenon fra Everlight.dk, da du har 2 års fuld reklamationsret - det betyder xenon med lang levetid! Vi lagerfører kvalitets xenon i 5 forskellige farver, vælg venligst nedenfor:

 • XENON PÆRER TIL MC
 • XENON TILBEHØR TIL MC

  På nogle MC'er kan det være nødvendigt med tilbehør for montering af xenon lys. Nedenfor finder du produkter, som kan lette monteringen:

 • XENON KIT TIL SCOOTER

  Vi forhandler det første rigtige scooter xenon i Danmark. Disse kit er bygget til at fungere til scootere, det betyder at de har et lavt strømforbrug på 25W og ikke de normale 35W som både vores bil og MC kits bruger. Et scooter xenon kit indeholder alt hvad du skal bruge for at tilslutte det direkte istedet for dine normale halogen pærer.

 • POSITIONSLYS TIL MC

Varer pr. side

Varer pr. side

Nyhedsbrev