MASKINER

Der er 3 varer.
 • XENON ARBEJDSLYGTER 24V

  Xenon lygter med stor lysstyrke

  Xenon lygter er fremtidens arbejdslys. Det giver nemlig 2,5 gange så stor lysstyrke som 55W halogenlys. Xenon lygterne er på 35W, hvilket giver en mindre belastning af ledningsnettet sammenlignet med 55W halogen. Farven på lyset er dagslyslignende, hvilket er et behageligt arbejdslys for dine øjne. Har du først kørt med Xenon lygter på din maskine 1 gang, vil du ikke undvære.
  Vi har et godt udvalg af Xenon lygter til maskiner på 12V og de vil være et godt valg af belysning. Det giver dig muligheden for at arbejde mere effektivt og det er ikke tilfældigt at Xenon lygter benyttes i flere og flere sammenhænge.

 • LED ARBEJDSLYGTER 9-32V

  LED lygter til arbejdspladsen

  LED arbejdslygter har den fordel at de har et lavt energi forbrug i forhold til lysudbytte. De fylder ikke meget og kan derfor placeres alle steder hvor det passer bedst.
  Der er mange grunde til at benytte LED lygter på arbejdspladsen. De tænder på fuld styrke, hvilket fordrer en højere effektivitet. De sparer meget på strømmen, hvilket giver lavere omkostninger. Hvis I benytter meget arbejdslys, vil det helt sikkert kunne mærkes på strømforbruget.
  De har heller intet UV eller IR lys. Fordelene er mange og på Everlight har vi et bredt udvalg af arbejdslygter med LED belysning. På denne side finder du varianter på 9-32 V.


Nyhedsbrev