BOLIG

Der er 6 varer.
 • LED INDBYGNINGSSPOT 220V

  Gode indbygningsspots med LED lys

  Du finder et stort udvalg af LED indbygningsspots på Everlight. Vi har fornuftige priser og mange spots på 220 V.  Der er LED spots for enhver, da de findes i forskellige varianter. Fælles for alle produkterne er at de er dæmpbare og har en farve på 3000k. 
  Gennemse udvalget for at finde det indbygningsspot i LED, som matcher det du søger. Du vil altid have 14 dages returret, når du handler hos Everlight.

 • LED UDENDØRS SPOT

  Udendørs spot med LED belysning

  Everlight har udendørs spot i høj kvalitet, da det består af dioder i High Power. Det giver et ekstra godt lys, som kan oplyse et stort område.  Vores udendørs spot er meget miljøvenlige og vil give dig et begrænset energiforbrug. Dertil kommer at de ikke giver UV stråling og har en lang levetid på mindst 50.000 timer.
  Der er mange fordele ved at vælge et LED udendørs spot fra Everlight. Du kan bestille den til en attraktiv pris og vi leverer altid hurtigt og sikkert.

 • LED LYSSTOFRØR

  Gode lysstofrør med LED lys

  Du kan finde lysstofrør med LED lys på denne side og til en god pris. Vores rør er på 22 Watt og har dioder i høj kvalitet. Det betyder at disse LED lysrør har et rigtig godt og klart lys, som vil tilsvarer varianter med langt flere W. Lysstofrør er et mere miljøvenligt valg end glødepærer, da de har et lavere energiforbrug. Du skal blot være varsom når du skiller dig af med rørene, da de indeholder kviksølv. 
  Ønsker du et klart lys og mindre energiforbrug, så vil vores LED lysstofrør være et rigtig godt valg. Bestiller du med det samme, leverer vi på få dage.

 • LED SKINNER

Nyhedsbrev